Danes sem se uspel vkrcati na cudovito potovanje po oddaljenih dezelah in daljnoseznih obalah morij domisljije, ampak zakaj si cel dan napisal le ubogih 300 besed, se boste vprasali. Kot je seveda standard, nadlezno pravilo nihce-ne-ve-cesa, ni bilo casa napisati vseh teh cudovitih besed. Medtem, ko sem vceraj prezdel ure in ure za racunalnikom in samo cakal, da privre kaka beseda na dan, sem danes bil odsoten in samo cakal, da bom koncno lahko spisal vse kar komaj caka da se bo izlilo in prelilo. Z besedo, neumnost.

Se nekaj malega o trebuchetu, sedaj vsebuje 1.6 kilsko proti utez in se ob vsaki uporabi skoraj podre, domet pa je tako velik, da ga na zalost v tem stanovanju ne morem testirati; zalostno, preprosto zalostno.

Learned something new? Want to improve your skills?

Join over 10,000 engineers just like you already improving their skills!

Here's how it works 👇

Leave your email and I'll send you an Interactive Modern JavaScript Cheatsheet 📖right away. After that you'll get thoughtfully written emails every week about React, JavaScript, and your career. Lessons learned over my 20 years in the industry working with companies ranging from tiny startups to Fortune5 behemoths.

PS: You should also follow me on twitter 👉 here.
It's where I go to shoot the shit about programming.