Koledar pravi, da je konec mesca tu in čeprav koledarju ne gre verjeti kar vsega, kar tako tja v en dan govori, bi se lahko reklo, da je pri stvareh za katere je bil namenjen kar zanesljiv. Večji problem kot konec meseca bi lahko bil, da strip še ni končan. Ideja stripa je, da naj bi bil čimbolj kvaliteten, kvantiteta pa potem seveda trpi. Zgodilo se je pač, da je mesec bil kar poln raznoraznih neumnosti in tako je potem kvantiteta zelo trpela.
Strip bo končan do konca tedna potem pa se bo imenoval Avgustovski strip. To seveda zdaj zgleda kot pokvarjen trik, udarec pod pasom, vendar ni. To se bo tako zgodilo zaradi tega, da dobim potreben luft v mesecu; omogočilo bo, da se dela na stripih za naslednji mesec. Se pravi, še vedno se mučim cel mesec kot sedaj, vendar potem nov strip pride na začetku meseca namesto na koncu. Super kaj?

Nekateri ste morda tudi opazili da spletna kamera na levi na opravlja svojih dolžnosti kot bi jih morala. No bila je temeljito izprašana in bo morala odgovarjati za svoja dejanja oz. v tem primeru nedejanja. Po dolgem mučenju se je mehanizem zlomil in priznal, da ima del, ki nalaga slike na server probleme z nekimi socketi in pač ne gre nalagati. V to bom seveda ob priliki pogledal in skušal popraviti… do takrat pa se vidi kar se vidi.

Learned something new? Want to improve your skills?

Join over 10,000 engineers just like you already improving their skills!

Here's how it works 👇

Leave your email and I'll send you an Interactive Modern JavaScript Cheatsheet 📖right away. After that you'll get thoughtfully written emails every week about React, JavaScript, and your career. Lessons learned over my 20 years in the industry working with companies ranging from tiny startups to Fortune5 behemoths.

PS: You should also follow me on twitter 👉 here.
It's where I go to shoot the shit about programming.