Pred nekaj dnevi, natancneje v cetrtek, se je zacelo dolgo popotovanje, potovanje po cudnih dezelah pingvinoh in operacijskih sistemov. Po kratkem in bolecem praznenju osnovnega diska je prisla dolga bitka za oblast in obstoj z instalacijo svezega Gentoo-ja. Bitka je rajala priblizno tri dni, in v bistvu nekatere stvari se vedno niso kot bi morale biti. Na primer skener se vedno protestira in je neuporaben.

Zacel sem tudi z delom na prvem delu Cthulhu-ja in sem kar zadovoljen z izgledom, ki se pojavlja na praznem papirju. Uspel sem zrisati prvo okence, kar je trajalo priblizno eno uro… Ce pomislim, da je v prvem delu 14 takih okenc me kar stisne pri srcu. V bistvu, ce na to priracunamo se, da barvanje enega takega okenca traja priblizno dve uri, se vidi, da bo izdelava prvega dela trajala 42 ur, kar je verjetno razlog zakaj je nov del samo enkrat na mesec. Iz drugega stalisca, povprecen tedenski delavnik je 42 ur, tako da ce bi hotel, da je strip tedenski…

Narejena je bila tudi nova staticna stran, prva v bistvu, njena namembnost so cisto samo povezave.

Learned something new? Want to improve your skills?

Join over 10,000 engineers just like you already improving their skills!

Here's how it works 👇

Leave your email and I'll send you an Interactive Modern JavaScript Cheatsheet 📖right away. After that you'll get thoughtfully written emails every week about React, JavaScript, and your career. Lessons learned over my 20 years in the industry working with companies ranging from tiny startups to Fortune5 behemoths.

PS: You should also follow me on twitter 👉 here.
It's where I go to shoot the shit about programming.