Skrajni čas že, da ta blog dobi en malček novejših vsebin. Je že skoraj smrdelo po plesnivem siru in trohneči barvi. Nasploh nelepo. Na žalost pa niti ni kaj veliko za povedat, ker se pač ni prav veliko zgodilo, kaj čmo.

Stran s povezavami je bila na manjši plastični operaciji, upam, da bo lahko poplačala kredit. Sedaj je na splošno boljša, je pa obljubila, da si bo pridobila še pvoezave na nekaj drugih odličnih stripov, katerih avtorji pa ne dobavljajo lastnih banerjov, tako da, ker stvar rabi malo več pozornosti, to preprosto še ni bilo postorjeno.

Cthulhu se je tudi zredil za še eno stran za Oktober, kar je še dobro, ker se je zgodilo nekako ravno na sredi meseca, kar pomeni, da je bil dogodek takorekoč ravno po načrtu. Redko a fascinantno.

Pripelje nas to torej do naslednje relativno pomembne teme. Pod novo stranjo lahko opazite, da datum naslednje rasti ni v Novembru, kot bi se pričakovalo, ampak nekako šele v Decembru. Za taka hudodelstva so seveda dobri razlogi in zaobsegajo določene dogodke, ki bodo potekali cel mesec. Seveda pa vam lahko že narava t.i cliffhangerja pove, da še ne boste zvedeli, kaj to pravzaprav je.

Learned something new? Want to improve your skills?

Join over 10,000 engineers just like you already improving their skills!

Here's how it works 👇

Leave your email and I'll send you an Interactive Modern JavaScript Cheatsheet 📖right away. After that you'll get thoughtfully written emails every week about React, JavaScript, and your career. Lessons learned over my 20 years in the industry working with companies ranging from tiny startups to Fortune5 behemoths.

PS: You should also follow me on twitter 👉 here.
It's where I go to shoot the shit about programming.