Na stran je bilo dodanih nekaj stranskih stolpcev (se vedno ne vem kako tocno naj bi se to prevajalo) z oglasi, tagboardom itd. Najvecji dosezek je bil, da je skorajda uspelo napraviti, da se stran pokaze v vseh pomembnejsih browserjih enako. Trenutno se popolnoma pravilno prikaze v FireFoxu in Operi v Interenet Explorerju pa je vse skupaj zelo blizu pravilnosti. Ko pa pride do Konquerorja se stvari zapeletejo… zelo zapeletejo.

Pri kompatibilnosti med browserji mi je najbolj zanimivo dejstvo, da ce imas sliko sirine 400px in pod njo div prav tako sirine 400px, ta dva nista enako siroka, razlike je kar 2px, v nobenem brskalniku razen v Operi. Zelo cudno moram reci, se pa da na dokaj preprost nacin zaobiti.

V nacrtu je bil se nadomestni strip namesto prvega dela in pa nekaj benerjov, vendar bo kot kaze to nekako moralo pocakati na "jutri"

Learned something new? Want to improve your skills?

Join over 10,000 engineers just like you already improving their skills!

Here's how it works 👇

Leave your email and I'll send you an Interactive Modern JavaScript Cheatsheet 📖right away. After that you'll get thoughtfully written emails every week about React, JavaScript, and your career. Lessons learned over my 20 years in the industry working with companies ranging from tiny startups to Fortune5 behemoths.

PS: You should also follow me on twitter 👉 here.
It's where I go to shoot the shit about programming.