Swizec Teller - a geek with a hatswizec.com

  Ko je prost dan zaposlen

  Danes je bil prvi dan v seriji 6ih uradno prostih dni, zaporedja praznikov, ki nikogar pravzaprav ne zanimajo. Vse se vrti le okoli tega, da ni pouka, sluzb in podobnega, vendar pa je vsega skupaj pravzaprav le en ubogi dan pocitnic, vse ostalo so prazniki, ko teh stvari tako-ali-tako ni.

  Vendar pa danasnji dan vseeno ni bil prost in brez obligacij, saj sem pogumno sel na pomoc bivsemu sosolcu pri izdelavi seminarske naloge za maturo, da bi clovek dobil dobro oceno in podobne reci. Po deseturnem garanju se je uspelo spisati nekaj spodobnega in dolgega kar 17 strani, vendar pa to naj sploh ne bi bilo veliko. Stvar je prav strasna in me ustrahuje, da se bojim naslednjega leta, ko isto doleti tudi mene in se bo potrebno podajati v te vode za samega sebe... to je bil le nekaksen pripravljalni boj.

  Tudi danes, v bistvu bol danasnji vecer, sem gledal film Kralj Artur (King Arthur), ki je zelo odlicen film. Super rezija in izjemna zgodba z ravno pravim kanckom dobre stare zgodbe or Kralju Arturju in vitezih Okrogle mize. Tu je zgodba seveda sla malo drugac, naj bi bilo po bolj resnicnih zgodovinskih zapisih, a kdo bi vedel, vazno, da je zgodba super.

  V drugih novicah, pred nekaj dnevi mi je uspelo zrisati prvo zamenjavo stripa, ki bo zapolnjevala prostor dokler se ne naredi prvi strip, ki bo po nacrtih izdan nekje v prvem tednu maja. Pasic mi nekako ni uspelo narediti, ker se je izkazalo, da je izdelava pasice s katero bi bil clovek zadovoljen veliko tezja, kot pa se kaze na prvi pogled. Upam torej, da se bo dalo kaj narediti do konca praznikov.

  Did you enjoy this article?

  Published on April 27th, 2006 in

  Learned something new?
  Want to become a high value JavaScript expert?

  Here's how it works 👇

  Leave your email and I'll send you an Interactive Modern JavaScript Cheatsheet 📖right away. After that you'll get thoughtfully written emails every week about React, JavaScript, and your career. Lessons learned over my 20 years in the industry working with companies ranging from tiny startups to Fortune5 behemoths.

  Start with an interactive cheatsheet 📖

  Then get thoughtful letters 💌 on mindsets, tactics, and technical skills for your career.

  "Man, love your simple writing! Yours is the only email I open from marketers and only blog that I give a fuck to read & scroll till the end. And wow always take away lessons with me. Inspiring! And very relatable. 👌"

  ~ Ashish Kumar

  Join over 10,000 engineers just like you already improving their careers with my letters, workshops, courses, and talks. ✌️

  Have a burning question that you think I can answer? I don't have all of the answers, but I have some! Hit me up on twitter or book a 30min ama for in-depth help.

  Ready to Stop copy pasting D3 examples and create data visualizations of your own?  Learn how to build scalable dataviz components your whole team can understand with React for Data Visualization

  Curious about Serverless and the modern backend? Check out Serverless Handbook, modern backend for the frontend engineer.

  Ready to learn how it all fits together and build a modern webapp from scratch? Learn how to launch a webapp and make your first 💰 on the side with ServerlessReact.Dev

  Want to brush up on your modern JavaScript syntax? Check out my interactive cheatsheet: es6cheatsheet.com

  By the way, just in case no one has told you it yet today: I love and appreciate you for who you are ❤️

  Created bySwizecwith ❤️