Swizec Teller - a geek with a hatswizec.com

  Prvi teden

  Pa smo tam, prvega tedna študentskega življenja je prav zares konec in takoj lahko vidim, da se bo treba na marsikaj navadit in marsikaj popolnoma pozabit. Pouk ni več obvezen in ne dogaja se več v striktnem delu dneva ampak je postavljen v najbolj nadležen čas. Ponavadi lepo nekam na sredo tako da ne prej ne potem ne moreš kaj veliko doseči in postoriti.

  Organizirati dovolj dela na teden in hoditi na večino predavanj bo terjalo kar nekaj žongliranja dokler ne najdem pravem rešitve in ureditve dneva. Sploh če pomislimo, da moram vsak dan še poskrbeti, da ostanem zdrav in v formi. Na srečo je noč dovolj dolga, da priskrbi čas za delo na šolskih stvareh in osebnih projektih. Vsaj to.

  Pred nekaj dnevi, v četrtek, če se ne motim, je v moj poštni nabiralnik prispela moja lastna zastonj kopija Steampunk Magazine in moram reči, da je prav poseben občutek prvič v življenju dobiti zastonj revijo, ker vsebuje tvoje pisanje. Na žalost je še nisem imel časa prebrati, tako da o njej ne morem povedati veliko, ampak če sklepamo po prejšnjih številkah je prav odlična. Se pa zdi, da se iz številke v številko redi.

  Did you enjoy this article?

  Published on October 7th, 2007 in

  Learned something new?
  Want to become a high value JavaScript expert?

  Here's how it works 👇

  Leave your email and I'll send you an Interactive Modern JavaScript Cheatsheet 📖right away. After that you'll get thoughtfully written emails every week about React, JavaScript, and your career. Lessons learned over my 20 years in the industry working with companies ranging from tiny startups to Fortune5 behemoths.

  Start with an interactive cheatsheet 📖

  Then get thoughtful letters 💌 on mindsets, tactics, and technical skills for your career.

  "Man, love your simple writing! Yours is the only email I open from marketers and only blog that I give a fuck to read & scroll till the end. And wow always take away lessons with me. Inspiring! And very relatable. 👌"

  ~ Ashish Kumar

  Join over 10,000 engineers just like you already improving their careers with my letters, workshops, courses, and talks. ✌️

  Have a burning question that you think I can answer? I don't have all of the answers, but I have some! Hit me up on twitter or book a 30min ama for in-depth help.

  Ready to Stop copy pasting D3 examples and create data visualizations of your own?  Learn how to build scalable dataviz components your whole team can understand with React for Data Visualization

  Curious about Serverless and the modern backend? Check out Serverless Handbook, modern backend for the frontend engineer.

  Ready to learn how it all fits together and build a modern webapp from scratch? Learn how to launch a webapp and make your first 💰 on the side with ServerlessReact.Dev

  Want to brush up on your modern JavaScript syntax? Check out my interactive cheatsheet: es6cheatsheet.com

  By the way, just in case no one has told you it yet today: I love and appreciate you for who you are ❤️

  Created bySwizecwith ❤️