Swizec Teller - a geek with a hatswizec.com

Senior Mindset Book

Get promoted, earn a bigger salary, work for top companies

Senior Engineer Mindset cover
Learn more

  London 2

  Dan se je zacel odlicno s tezko pricakovanim internet fiksom. Sledil mu je dokaj nenavaden zajtrk v nekaksnem cudnem ritualu zajtrkovanja. Ocitno potovanje spremeni navade nejedenja zajtrka.

  pri naklucnjem pojanju naokoli in iskanju naprave z denarjem sem se nenadoma znasel ob napisu, ki je pravil "Camden town Hall" ampak na sreco je bila zraven tudi iskana naprava in izkazalo se je, kot po pricakovanjih, da slovenski plasticen denar deluje tudi v Londonu ... se sreca.

  Nekako sem se uspel spraviti v, kar bi se lahko poimenovalo, center Londona in si skusal ogledati tiste najpomembnejse pasti za turiste, Big Ben, Buckingham palace in tako naprej. Bile so nepricakovano problematicne za najditev, saj so razprsene po presentljivo velikem obmocju.

  Najboljsa je bila Westminster Abbey za katero se je treba posloviti od 7-ih funtov denarja, ampak se je povsem splacalo. Sicer sem mislil, da bo bolj cerkev pa se je izkazalo, da je bolj nekaksno pokopalisce. Vsebuje ogromno grobnic bogatih in pomembnih, kot na primer Rihard Levjesrcni in tako naprej. Odlicen je tudi t. i. Poet's Corner v katerem je pokopan tudi Chaucer in drugi pomembni ljudje literarne uspesnosti.

  Tower Bridge in London Tower sta bila malcek razocarajoca, ker sem tja prispel prepozno za vstop London Eye pa je bil s 15 funti cisti nateg, saj je lep razgled in vse, ampak 15 funtov je preprosto prevec.

  Pojanje po Londonu je zabavno ampak zvecer se lahko izkaze za rahlo bolece.

  Published on September 19th, 2007 in Uncategorized

  Did you enjoy this article?

  Continue reading about London 2

  Semantically similar articles hand-picked by GPT-4

  Senior Mindset Book

  Get promoted, earn a bigger salary, work for top companies

  Learn more

  Have a burning question that you think I can answer? Hit me up on twitter and I'll do my best.

  Who am I and who do I help? I'm Swizec Teller and I turn coders into engineers with "Raw and honest from the heart!" writing. No bullshit. Real insights into the career and skills of a modern software engineer.

  Want to become a true senior engineer? Take ownership, have autonomy, and be a force multiplier on your team. The Senior Engineer Mindset ebook can help 👉 swizec.com/senior-mindset. These are the shifts in mindset that unlocked my career.

  Curious about Serverless and the modern backend? Check out Serverless Handbook, for frontend engineers 👉 ServerlessHandbook.dev

  Want to Stop copy pasting D3 examples and create data visualizations of your own? Learn how to build scalable dataviz React components your whole team can understand with React for Data Visualization

  Want to get my best emails on JavaScript, React, Serverless, Fullstack Web, or Indie Hacking? Check out swizec.com/collections

  Did someone amazing share this letter with you? Wonderful! You can sign up for my weekly letters for software engineers on their path to greatness, here: swizec.com/blog

  Want to brush up on your modern JavaScript syntax? Check out my interactive cheatsheet: es6cheatsheet.com

  By the way, just in case no one has told you it yet today: I love and appreciate you for who you are ❤️

  Created by Swizec with ❤️