Swizec Teller - a geek with a hatswizec.com

  London 2

  Dan se je zacel odlicno s tezko pricakovanim internet fiksom. Sledil mu je dokaj nenavaden zajtrk v nekaksnem cudnem ritualu zajtrkovanja. Ocitno potovanje spremeni navade nejedenja zajtrka.

  pri naklucnjem pojanju naokoli in iskanju naprave z denarjem sem se nenadoma znasel ob napisu, ki je pravil "Camden town Hall" ampak na sreco je bila zraven tudi iskana naprava in izkazalo se je, kot po pricakovanjih, da slovenski plasticen denar deluje tudi v Londonu ... se sreca.

  Nekako sem se uspel spraviti v, kar bi se lahko poimenovalo, center Londona in si skusal ogledati tiste najpomembnejse pasti za turiste, Big Ben, Buckingham palace in tako naprej. Bile so nepricakovano problematicne za najditev, saj so razprsene po presentljivo velikem obmocju.

  Najboljsa je bila Westminster Abbey za katero se je treba posloviti od 7-ih funtov denarja, ampak se je povsem splacalo. Sicer sem mislil, da bo bolj cerkev pa se je izkazalo, da je bolj nekaksno pokopalisce. Vsebuje ogromno grobnic bogatih in pomembnih, kot na primer Rihard Levjesrcni in tako naprej. Odlicen je tudi t. i. Poet's Corner v katerem je pokopan tudi Chaucer in drugi pomembni ljudje literarne uspesnosti.

  Tower Bridge in London Tower sta bila malcek razocarajoca, ker sem tja prispel prepozno za vstop London Eye pa je bil s 15 funti cisti nateg, saj je lep razgled in vse, ampak 15 funtov je preprosto prevec.

  Pojanje po Londonu je zabavno ampak zvecer se lahko izkaze za rahlo bolece.

  Did you enjoy this article?

  Published on September 19th, 2007 in

  Learned something new?
  Want to become an expert?

  Here's how it works 👇

  Leave your email and I'll send you thoughtfully written emails every week about React, JavaScript, and your career. Lessons learned over 20 years in the industry working with companies ranging from tiny startups to Fortune5 behemoths.

  Join Swizec's Newsletter

  And get thoughtful letters 💌 on mindsets, tactics, and technical skills for your career. Real lessons from building production software. No bullshit.

  "Man, love your simple writing! Yours is the only newsletter I open and only blog that I give a fuck to read & scroll till the end. And wow always take away lessons with me. Inspiring! And very relatable. 👌"

  ~ Ashish Kumar

  Join over 14,000 engineers just like you already improving their careers with my letters, workshops, courses, and talks. ✌️

  Have a burning question that you think I can answer? I don't have all of the answers, but I have some! Hit me up on twitter or book a 30min ama for in-depth help.

  Ready to Stop copy pasting D3 examples and create data visualizations of your own?  Learn how to build scalable dataviz components your whole team can understand with React for Data Visualization

  Curious about Serverless and the modern backend? Check out Serverless Handbook, modern backend for the frontend engineer.

  Ready to learn how it all fits together and build a modern webapp from scratch? Learn how to launch a webapp and make your first 💰 on the side with ServerlessReact.Dev

  Want to brush up on your modern JavaScript syntax? Check out my interactive cheatsheet: es6cheatsheet.com

  By the way, just in case no one has told you it yet today: I love and appreciate you for who you are ❤️

  Created bySwizecwith ❤️