Swizec Teller - a geek with a hatswizec.com

Senior Mindset Book

Get promoted, earn a bigger salary, work for top companies

Senior Engineer Mindset cover
Learn more

  Živi!

  V nedeljo sem po dolgem času, sploh več ne vem kako dolgem, končno uspel popraviti svoje računalo in blogal bi o tem prej, a sem in len in zaposlen, kar pa je za bloge najhujša kombinacija, saj kanijo malček trpeti.

  Po računalnikovi smrti sem se odločil, da je problem v matični plošÄi in začel se je lov na tako, ki bi podpirala vso ostalo antično opremo, ki prebiva v tisti škatli. Noro je, ampak praktično ni trgovine, ki bi imela na zalogi kako matično z AGP in IDE porti.

  Smešno, a resnično! Menda pričakujejo, da bom z matično vkup zamenjal vse od procesorja do rama in še diskov. Preklet steklen kapitalizem in Moorov zakon elektronike sta ušla preko vseh razumnih meja, vsaj za nas nebogate osebke. ÄŒe se na mojem računalu še kdaj kaj polomi, mi ne preostane drugega, kot da ga zavržen kot razbit krožnik, ki ga nihče več noče pogledati.

  Sedaj pa pika na i. Nekako mi je pri sestavljanju uspelo napajalnik vstaviti obrnjen na glavo in sedaj je 12cm ventilator obrnjen v steno namesto, da bi imel prostor dihati. Kako? Ne vem.

  Published on August 7th, 2007 in Uncategorized

  Did you enjoy this article?

  Continue reading about Živi!

  Semantically similar articles hand-picked by GPT-4

  Senior Mindset Book

  Get promoted, earn a bigger salary, work for top companies

  Learn more

  Have a burning question that you think I can answer? Hit me up on twitter and I'll do my best.

  Who am I and who do I help? I'm Swizec Teller and I turn coders into engineers with "Raw and honest from the heart!" writing. No bullshit. Real insights into the career and skills of a modern software engineer.

  Want to become a true senior engineer? Take ownership, have autonomy, and be a force multiplier on your team. The Senior Engineer Mindset ebook can help 👉 swizec.com/senior-mindset. These are the shifts in mindset that unlocked my career.

  Curious about Serverless and the modern backend? Check out Serverless Handbook, for frontend engineers 👉 ServerlessHandbook.dev

  Want to Stop copy pasting D3 examples and create data visualizations of your own? Learn how to build scalable dataviz React components your whole team can understand with React for Data Visualization

  Want to get my best emails on JavaScript, React, Serverless, Fullstack Web, or Indie Hacking? Check out swizec.com/collections

  Did someone amazing share this letter with you? Wonderful! You can sign up for my weekly letters for software engineers on their path to greatness, here: swizec.com/blog

  Want to brush up on your modern JavaScript syntax? Check out my interactive cheatsheet: es6cheatsheet.com

  By the way, just in case no one has told you it yet today: I love and appreciate you for who you are ❤️

  Created by Swizec with ❤️