Swizec Teller - a geek with a hatswizec.com

  Kristusove gate

  Koledar pravi, da je konec mesca tu in čeprav koledarju ne gre verjeti kar vsega, kar tako tja v en dan govori, bi se lahko reklo, da je pri stvareh za katere je bil namenjen kar zanesljiv. Večji problem kot konec meseca bi lahko bil, da strip še ni končan. Ideja stripa je, da naj bi bil čimbolj kvaliteten, kvantiteta pa potem seveda trpi. Zgodilo se je pač, da je mesec bil kar poln raznoraznih neumnosti in tako je potem kvantiteta zelo trpela.
  Strip bo končan do konca tedna potem pa se bo imenoval Avgustovski strip. To seveda zdaj zgleda kot pokvarjen trik, udarec pod pasom, vendar ni. To se bo tako zgodilo zaradi tega, da dobim potreben luft v mesecu; omogočilo bo, da se dela na stripih za naslednji mesec. Se pravi, še vedno se mučim cel mesec kot sedaj, vendar potem nov strip pride na začetku meseca namesto na koncu. Super kaj?

  Nekateri ste morda tudi opazili da spletna kamera na levi na opravlja svojih dolžnosti kot bi jih morala. No bila je temeljito izprašana in bo morala odgovarjati za svoja dejanja oz. v tem primeru nedejanja. Po dolgem mučenju se je mehanizem zlomil in priznal, da ima del, ki nalaga slike na server probleme z nekimi socketi in pač ne gre nalagati. V to bom seveda ob priliki pogledal in skušal popraviti... do takrat pa se vidi kar se vidi.

  Did you enjoy this article?

  Published on July 31st, 2006 in

  Learned something new?
  Want to become an expert?

  Here's how it works 👇

  Leave your email and I'll send you thoughtfully written emails every week about React, JavaScript, and your career. Lessons learned over 20 years in the industry working with companies ranging from tiny startups to Fortune5 behemoths.

  Join Swizec's Newsletter

  And get thoughtful letters 💌 on mindsets, tactics, and technical skills for your career. Real lessons from building production software. No bullshit.

  "Man, love your simple writing! Yours is the only newsletter I open and only blog that I give a fuck to read & scroll till the end. And wow always take away lessons with me. Inspiring! And very relatable. 👌"

  ~ Ashish Kumar

  Join over 14,000 engineers just like you already improving their careers with my letters, workshops, courses, and talks. ✌️

  Have a burning question that you think I can answer? I don't have all of the answers, but I have some! Hit me up on twitter or book a 30min ama for in-depth help.

  Ready to Stop copy pasting D3 examples and create data visualizations of your own?  Learn how to build scalable dataviz components your whole team can understand with React for Data Visualization

  Curious about Serverless and the modern backend? Check out Serverless Handbook, modern backend for the frontend engineer.

  Ready to learn how it all fits together and build a modern webapp from scratch? Learn how to launch a webapp and make your first 💰 on the side with ServerlessReact.Dev

  Want to brush up on your modern JavaScript syntax? Check out my interactive cheatsheet: es6cheatsheet.com

  By the way, just in case no one has told you it yet today: I love and appreciate you for who you are ❤️

  Created by Swizec with ❤️