Swizec Teller - a geek with a hatswizec.com

Senior Mindset Book

Get promoted, earn a bigger salary, work for top companies

Senior Engineer Mindset cover
Learn more

  Oktober

  Skrajni čas že, da ta blog dobi en malček novejših vsebin. Je že skoraj smrdelo po plesnivem siru in trohneči barvi. Nasploh nelepo. Na žalost pa niti ni kaj veliko za povedat, ker se pač ni prav veliko zgodilo, kaj čmo.

  Stran s povezavami je bila na manjši plastični operaciji, upam, da bo lahko poplačala kredit. Sedaj je na splošno boljša, je pa obljubila, da si bo pridobila še pvoezave na nekaj drugih odličnih stripov, katerih avtorji pa ne dobavljajo lastnih banerjov, tako da, ker stvar rabi malo več pozornosti, to preprosto še ni bilo postorjeno.

  Cthulhu se je tudi zredil za še eno stran za Oktober, kar je še dobro, ker se je zgodilo nekako ravno na sredi meseca, kar pomeni, da je bil dogodek takorekoč ravno po načrtu. Redko a fascinantno.

  Pripelje nas to torej do naslednje relativno pomembne teme. Pod novo stranjo lahko opazite, da datum naslednje rasti ni v Novembru, kot bi se pričakovalo, ampak nekako šele v Decembru. Za taka hudodelstva so seveda dobri razlogi in zaobsegajo določene dogodke, ki bodo potekali cel mesec. Seveda pa vam lahko že narava t.i cliffhangerja pove, da še ne boste zvedeli, kaj to pravzaprav je.

  Published on October 17th, 2006 in Uncategorized

  Did you enjoy this article?

  Continue reading about Oktober

  Semantically similar articles hand-picked by GPT-4

  Senior Mindset Book

  Get promoted, earn a bigger salary, work for top companies

  Learn more

  Have a burning question that you think I can answer? Hit me up on twitter and I'll do my best.

  Who am I and who do I help? I'm Swizec Teller and I turn coders into engineers with "Raw and honest from the heart!" writing. No bullshit. Real insights into the career and skills of a modern software engineer.

  Want to become a true senior engineer? Take ownership, have autonomy, and be a force multiplier on your team. The Senior Engineer Mindset ebook can help 👉 swizec.com/senior-mindset. These are the shifts in mindset that unlocked my career.

  Curious about Serverless and the modern backend? Check out Serverless Handbook, for frontend engineers 👉 ServerlessHandbook.dev

  Want to Stop copy pasting D3 examples and create data visualizations of your own? Learn how to build scalable dataviz React components your whole team can understand with React for Data Visualization

  Want to get my best emails on JavaScript, React, Serverless, Fullstack Web, or Indie Hacking? Check out swizec.com/collections

  Did someone amazing share this letter with you? Wonderful! You can sign up for my weekly letters for software engineers on their path to greatness, here: swizec.com/blog

  Want to brush up on your modern JavaScript syntax? Check out my interactive cheatsheet: es6cheatsheet.com

  By the way, just in case no one has told you it yet today: I love and appreciate you for who you are ❤️

  Created by Swizec with ❤️